Tuesday, 1 May 2007

Vähän kuin vapun jatke

Päivitys 4. toukokuuta klo 12.30: Yliviivasin henkilöt, jotka eivät päässeet paikalle. Lista ei ole muutoinkaan täydellinen, mutta on siinä sentään aika monta.

Iso kiitos kaikille teille, jotka olitte!

Esimerkiki Oopalta ja Tuijalta löytyy myös kuvamateriaalia, ja Sun Äitis on luvannut raportin illasta. Muutamat ovatkin jo omansa tehneet.

Mieluusti otan toki myös palautetta sähköpostiinikin, jos joku haluaa jotain kertoa, muttei sitä blogissaan tahdo julistaa.

Ja jos on tiedossa firmoja, jotka haluavat sponssata jatkossa miittejä, niin eiköhän sopimukseen päästä, heh.

- - -

Siis sopivasti vapun jatkoina torstaina 3. päivä kaikki loistavat blog(g)aajat kokoontuvat ravitsemusliike Nousuun alkaen klo 18.30. Kiitän jo tässä vaiheessa niitä noin 50 ilmoittautunutta, koska toisiammehan me haluamme nähdä.

Joten jos vielä joku mielii paikalle, niin tervetuloa vaan! Tilaan mahtuu kyllä kuokkimaan oikein hyvin, joten ei ole pakko edes ilmoittaa minulle tulostaan, ellei halua ilmaista juomaa. Saa tulla myös myöhemmin: tuskin me sieltä baarista kovin aikaisessa vaiheessa mihinkään liikahdamme. En ainakaan itse suunnitellut moista.

Paikalle ovat siis lisäksi monet mukavat tyypit, kuten Sun Äitis, Justin, Oopa (joka siis ottaa alkuillasta kuvia), Turisti (bloginsa lopettamisesta huolimatta hän elää!), Rappiotäti, Antti, Marjut, pni, PA, Joonas von Tumppu, Erkka, Tuija, Lostis, Nikke, Minh, Seppänen, Helen, Kari, Kriisi, Pörrö, Jon, Janne ja ketä kaikkia teitä olikaan.

Ja erityisen uteliaana tietysti odotan taas kaikkia minulle uusia naamoja, joita heitäkin on jo mukavasti ilmoittanut: Veteraaniurheilija, Satujatar, Monksu, Ulla jne.

(En oikein tiedä, voiko tässä nyt etukäteen jo linkitellä kaikkiin, jos ne ei vaikka tykkää, kun aikomukset paljastuvat, joten en sitten paljasta jokaista blogaajaa. Ja jääpä vähän yllätyksiäkin!)

Ja sitten on jotain tyyppejä, joilla ei ole edes blogia, mutta ne tulee silti, mikä on tietysti aika uskalias teko (kuten vaikka Igglon Björn, tai ainakaan minulle se ei ole paljastanut blogiaan).

Jotta nähdään siellä ja drinkkilippuja saa sitten minulta: tosin näillä näkymin uskallan antaa osan tästä tehtävästä myös Justinin hoidettavaksi.

Ja viestiä tapahtumasta saa siis edelleen levittää!

9 comments:

M said...
This comment has been removed by the author.
Jazmanaut said...

Hizin hizi. duunia ysiin, mutta katellaas. Joskushan sitä olisi paikalle pästävä.

Anonymous said...

Oispa kiva, kun siekin tulisit! Ysin aikaan paikalla ovat tietysti ainakin ne kaikkein parhaat (kuten mie) :)

Joonas said...

Epäreilua tuollainen vieraslistan salailu. Nyt kun minun nimeni mainittiin, ainoaksi yllätysmomentiksi jäi pistää oma blogini kokonaan sileäksi.

Kai niitä drinkkilippuja saa silti vaikkei oliskaan blogia...? :\

Anonymous said...

Joonas, älä huoli drinksuista , kyllä sulle aina juomaa löydän!
Onnea uudelle blogille, vuh.

Anonymous said...

Kiitos järjestäjälle, mukavavaa oli!

Mari(nadi) Koo said...

Tuija: Kiitos osanottajille, mukavaa oli!

Kriisi said...

Älyttömän mukava ilta, kiitos!

Anonymous said...

Oli kiva päänsärky aamulla. Kiitokset siitäkin. :) Sisäinen ujouteni pääsi oikeuksiinsa alkuillasta ja puoliltaöin poistuessa mietinkin, kuka oli kukakin ja kenen kanssa oikeastaan edes juttelinkaan. Uhkailin poistuessani, että saatan vielä tulla "pöhinöimään" uudestaankin, joten varautukaa pahimpaan. :)

Nii, tuo pöhinöinti on ihan uus sana mulle mutta tarkoittanee miittinkiä tai vastaavaa kokoontumisajoa. :o)