Sunday, 15 April 2007

Kutsu: 3. toukokuuta blogipöhinää

Torstaina 3. toukokuuta järjestetään blogipöhinää Nosturin Nousussa (Telakkakatu 8) alkaen klo 18.30. Tällä kertaa kyseessä on hieman normaalista poikkeavaa meininkiä, sillä olen myynyt palasen blogisieluani ja sopinut asuntokaupan parissa toimivan Igglon kanssa, että he saavat sponsoroida tapahtumaa. Eli siis paikalle saapuvat saavat myös hiukkasen juomista ja raksunaposteltavaa.

Sponrorimeiningin ansiosta tilaisuudessa on myös ohjelmaa alkaen n. klo 19, eli Igglon myyntijohtaja Björn Hammar sanoo sanasensa. Lisäksi luvassa on toisenkin, nettimaailmaan liittyvän, kiinnostavan henkilön puheenvuoro.

Olen myös ajatellut, että tässä tilaisuudessa valokuvaus on sallittu klo 20 asti ilman, että erikseen tarvitsee kuvattavilta pyytää kuvauslupaa. Joten jos haluat varmistaa, ettei naamasi näy missään, niin naamioidu tai merkitse itsesi jonkinlaisella Paparazzit pois kimpustani! -merkinnällä tai näkyvään paikkaan liimatulla punaisella tarralla.

Järjestelyistä johtuen pyydän ilmoittamaan saapumisesta joko kommenttiosastolle tai miulle sähköpostiin (mari.koistinen (at) gmail.com, samasta mailiosoitteesta voi tietysti kysellä myös lisätietoja, jos joku niitä haluaa).

Tämä pitäisi tehdä viimeistään pari päivää aikaisemmin, mutta mitä pikemmin, niin sen parempi: jos nyt jostain syystä uhkaa tulla mieletön yleisöryntäys, niin joudutaan tietysti sen ilmoittautumisjärjestyksen mukaan karsimaan väkeä. Ja osallistumisoikeushan menee periaatteella "Blogi olis kiva, muttei pakollinen".

(Mielestäni olisi muuten mukavaa, jos viitsisitte askarrella itsellenne jotain nimikylttejäkin, koska sitten on vähän helpompi muistaa, kenen kanssa tulikaan jutusteltua.)

Tervetuloa!

17 comments:

Tiia said...

Ei hitsi, ihan mahtavaa :) tää alkaa tää blogimaailma vastaamaan MELKEIN meidän POTF-meininkiä (silmienpyörittelyä)..

Pitää katsoa jos intoontuisi!!

marinadi said...

Tiia, toivottavasti intoonnut! Ja tietysti toivon saman käyvän myös muille :)

Ulla said...

Kuulostaa mukavalta, I'm in!

monksu said...

Voisin viimein uskaltautua, kun jonkin verran on itsekin tullu lokitettua... :)

Marinadi said...

Ulla, nimi on listalla :)

Monksu, mainiota, lokkiminen on aina paikallaan :)

Mane said...

Juu, Mane The Mean tulee paikalle.

Kriisi said...

Mä oon kans in, kun toi on peräti vielä ihan työpaikan naapurissa, eli pääse ekätevästi hollille!

Pörrö said...

jeii, nimi listalle kiitos :D

Marinadi said...

Mane, Kriisi ja Pörrö, kiitos jo etukäteen osanotosta!

Janne Saarikko said...

Power of Free Drinks!

Taidankin olla jo listoilla, mutta ylistetään silti uudestaan!

Sun äitis said...

Mää kans ilmoittauduin jo muutakin kautta, mutta varoiksi viellä täältäkin.

Marinadi said...

Janne ja Äiskä, teidät on toki kirjattu, mutta tietysti kannattaa tännekin osoittaa tulonsa, niin ehkä se rohkaisee muitakin mukaan.

veteraaniurheilija said...

Veteraaniurheilija kävelee paikalle.

Nikke said...

Minäkin kyllä saavun paikalle tyydyttämään uteliaisuuteni.

Marinadi said...

Veteraaniurheilija, kiva kohdata sinutkin! Ja Nikkeä on tietysti aina ilo nähdä :)

satujatar said...

Marinadi, voisit jossain vaiheessa laittaa ilmoille ilmoittautuneiden määrän, noin niin kuin vinkiksi sellaisille, jotka vielä eivät ole ilmoittautuneet. Mutta kaikkihan ovat, eikö totta?

Marinadi said...

Tjaa, tällä hetkellä listalla taitaa olla reilu neljäkymmentä henkeä. Enkä kyllä usko, että kaikki ovat ilmoittautuneet: ainakin itsellä on tapana usein jättää se ilmoittautuminenkin viimeisiin hetkiin...