Monday, 6 August 2007

Kukkahattutätien ärsytyskampanja

Kriisi kirjoittaa:

Pelottava tietoverkko, tuo hirveä intttternett johtaa joskus siihen, että ihmiset löytävät toisensa. Kaikkein paheksuttavinta asiassa on se, että eihän homman niin pitäisi mennä, vaan meidän kaikkien pitäisi muuttua kalmankalpeiksi olmeiksi, jotka ovat viimeksi käyneet suihkussa joskus toissa vuonna, ja jotka eivät uskalla koskaan poistua kotoaan - ihan vain että kukkahattutädeillä olisi jotain kauhisteltavaa.

Mutta kukkahattutätejähän on kiva ärsyttää tekemällä juuri niin kuin ne eivät halua (itse asiassa ne salaa nauttivat siitäkin koska saavat silloinkin syytä kauhistella), joten tulikin mieleeni, että pitäisikö suorittaa kukkahattutätien joukkoärsytystoimenpide? Mennä isolla porukalla tapaamaan toisiamme (ja yrittää houkutella ihan uusiakin uhreja mukaan), juomaan ja syömään hyvin sekä toteamaan että hymyily on hyvää kasvojumppaa.

Oisko se jees? Kiinnostaisko? Rakkauden kesääkin on vielä muutama viikko jäljellä, ja lomanloppumasennuksen orastavia oireita olisi hyvä lääkitä mahdollisimman pikaisasti, ettei moinen tila pääse liian nopeasti eskaloitumaan syysvitutukseksi.


Kuten kommenttiketjusta voi lukea, ajankohta on ensi perjantai (10.8.) kello viidestä (17:00) eteenpäin ja paikka jo monasti hyväksi koettu Alppipuisto. Tarkemmaksi koordinaateiksi voinee sanoa niin ikään hyväksi koetun amfiteatterin.

Kirjoitti Kriisin puolesta Nikke

18 comments:

Marinadi said...

Tuun ainakin käymään näillä näkymin. Tarkkaa aikaa tuossa ei vielä ollut, mut ilmeisesti joskus viiden-kuuden aikaan, vai kuis?

Nikke said...

Jep, sehän siitä unohtui, mutta päivitin nyt senkin sinne.

Kriisi said...

Luonnollisesti minäkin aion olla siellä :-)

Tristan said...

Olen tulossa varmaan.

pni said...

Ruokabloggaajat kokoontuvat myös 10.8, mutta paikasta ei ole tarkempaa tietoa kuin että Helsinki. Ja että n. klo 18.

Asiasta ilmoitteli Rosmariini Pastanjauhannassa (jutun lopussa).

Olmi said...

kiva kun näistä ilimootetaan aina viime tingassa, valittaa hlö jonka kalenterimerkinnät on tehtävä noin 2 viikkoa etukäteen. eli tulisin mielelläni kukkahattutätien paheksumiskokoontumiseen, mutta kun olen silloin Porissa leikkimässä hotrod-mamaa.

Välispiikki said...

Kokkaajat kokoontuvat 10.8.2007 Suomenlinnassa, lopullinen leiriytymispaikka lienee vielä hakusessa. Kokoontuminen on Panimoravintolan liepeillä klo 18.

Kriisi said...

Olmi: No tää on aika ekstemporee-meiningillä menoa. Syyskuussa sitten suuret kokoontumisajot.

Zepander said...

Niin siis amfiteatterilla VAI jossain puskassa siellä takana?

>;-P

Nikke said...

Pitääkö tehdä plakaatti? :P

Zepander said...

No eeee kunhan muuten vaan tääl huutelen, tuskin nimittäin olen maisemoimassa siellä päin ko. aikaan. :-)

Helena said...

On lämpimästi kannatettava idea, vaan minä raukka en nyt pääse.
Nämä suvikelit on just nyt niin lempeitä, että en raaski lähteä itä-Suomesta asfalttikyliin.

Jos 14. tai 21. syyskuuta syntyisi jonkun sortin happening, niin silloin natsaa.

Helen said...

Meinaan tulla paikalle, mutta viideksi tuskin ehdin. Missä jatkot?

Tristan said...

Kertoisitteko tosiaan vähän tarkemmin paikasta tai tuntomerkeistä? Alppipuisto on aika laaja alue eikä ketjun perusteella varmoja osallistujia ole suurta joukkoa. Olisi ikävä tulla paikalle ja olla löytämättä oikeaa seuruetta...

Marinadi said...

No se amfiteatteri on se rakennelma, jossa ympyrän ympärille on tehty istumapaikkoja. Minä yritän olla paikalla heti siinä viiden aikoihin, ja minuthan varmaan tunnistaa melkoisen helposti :)

Nikke said...

Jep. Amfiteatterin nurkille vain päivystämään. Sekalaisin porukka mikä näkyy on melko suurella varmuudella se oikea.

Ja muistathan tietysti salaisen kädenpuristuksen? ;-)

Itse saavun paikalle lähempänä kuutta.

pni said...

Googlen kartan mukaan amfiteatteri on tässä: http://tinyurl.com/2jg5yr

Juha said...

Herranjestas sitä nuorten naisten kirkunaa Mombasan kohdalla. Voi olla, etten siitä toivu ehkä enää koskaan. Tai sitten olen heti ensi viikolla jonottamassa samaan baariin. Minähän en paheiden luolissa notku.