Monday, 11 June 2007

Blogimiitti Second Lifessa Yoen Kievarissa 17.6.

yoe@ikebukuro3-33-2 ja Tuhat Sanaa järjestävät 17.6.2007 bloggaajatapaamisen Second Life -maailmassa. Kokoontuminen Yoen Kievariin sunnuntaina kahteen mennessä.

Miittiä edeltää ohjattu tutustumiskierros SL:iin, tarkoituksena tutkia, mitä SL voi tarjota ihmisille joita pelkkä maisemien ihailu tai muotishoppailu ei kiinnosta (Blogimiitti Second Lifessa suunnitteilla).

Retki alkaa n. klo 11 Suomen aikaa Yoen Kievarista ja päättyy samaan paikkaan joskus iltapäiväkahteen mennessä, jonka jälkeen voidaan vapaasti istua ja pohtia nähtyä.

Kievariin ovat kaikki tervetulleita, mutta jos haluat osallistua retkelle, ota yhteyttä Second Lifessa Yoe May:hin tai sähköpostitse jompaan kumpaan, jotta voidaan varmistaa, että koko joukkue pysyy kasassa teleporttaillessa paikasta toiseen.

Retkikohteiksi on kaavailtu:

Second Sweden - Ruotsin suurlähetystö
ISM - International Space Museum
The Pond - Australialainen huvisaari
Blekinge sculpture park - veistospuisto

5 comments:

oopa said...

Reggasin itseni messiin, mutta kotikoneeni ei sitten ilmeisesti jaksa pyörittää tarvittavaa softaa.

Tämä taisi tyssätä tähän.

Yoe said...

:( SL on tunnetusti pikkuisen raskas, kun kyseessä on kuitenkin "reaaliaikaista" 3D-rendausta netin ylitse... (laitteistovaatimukset löytyy tuolta: http://secondlife.com/corporate/sysreqs.php)
Jos minimivaatimukset täyttyy, sujuvuutta virtuaalimatkusteluun voi saada säätämällä ohjelman sisällä grafiikan yksityiskohtaisuutta (heijastukset, valot, jne) pienemmälle.

oopa said...

Vanhan läppärin näyttis on nimenomaan se pullonkaula. Ymmärrettävästi.

Tuija said...

Kiertokäynti ja miitti pidetty, kuvakansio ja jälkipurkukeskustelu löytyvät täältä Tuhatsanaa -blogista http://www.tuhatsanaa.net/keskustelu_second_lifen_mahdollisuuksista_tuhat_sanaa_audio

Tuija said...

Ensimmäinen blogimiitti saa jatkoa - uusi Sula Pinta - podcast - ohjelmasarja alkaa pitää viikoittaista kuuntelijakerhoa Yoen Kievarissa Second Lifessa lauantaiaamuisin. ILmoitukset kerhotapaamisista ja niiden mahdollisesta ohjelmasta löytyvät blogista: http://sulapinta.wordpress.com