Thursday, 4 January 2007

Lauantaina 13.1. piirakkatalkoiden jatkot Weeruskassa

Lupauduin taannoin blogissani järjestämään karjalanpiirakoiden leivontatalkoot luonani lauantaina 13. päivä kuluvaa kuuta. Piirakoiden lisäksi Minh on lupaillut pöytäämme vatruskoita.

Taikinanväännön, jauhonpöllyttelyn, kaulimisen, rypytyksen, voitelun, paiston ja mikä tärkeintä, maistelun jälkeen, suuntaamme Weeruskaan. Tämä tapahtunee noin klo 18, ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita.

Jos joku on kiinnostanut osallistumaan leipomishetkeen (aiempaa kokemusta ei vaadita, eikä edes kiinnostusta vääntää yhtä piirakkaa), voi pistää sähköpostia minulle. Yksiöni koko asettaa jonkinlaiset rajoitukset ihmismäärälle, mutta sopu sijaa antaa ja leivonta suoritetaan rennoin ottein.

8 comments:

Kari Haakana said...

Piirakka mainittu!

Jazmanaut said...

Joskohan sitä kerrankin vanhakin...

Marinadi said...

Jazma: Ai sinä muka vanha?! Haluutko tulla leipomaan piirakoitakin? Vielä mahtuu!

Jazmanaut said...

No hitsi ku pitäis miksata paukkumaissin keikka alkuillasta, niin menee vähän Hätäiseksi, mut katellaan kunhan aikataulut selviää.

Marinadi said...

Ehkä pitää sitten järjestää myös jatkot teemalla piirakanleivonta :D

silumiini said...

Hei! Minä en ole leipoja/kokkaajaihmisiä (keittiössä olen useimmiten vain pahasti tiellä), mutta liittyisin mieluusti seuraanne lauantaina Weeruskassa! =)

Marinadi said...

Silumiini: Tervetuloa sinne vaan! Eikä leivontatilaisuuteen osallistuminen todellakaan vaadi kiinnostusta itse toimintaan, kelpuutamme myös tiellä olemisen riittäväksi aktiivisuudeksi :)

Marinadi said...

Omat höpinäni piirakoiden teosta.