Thursday, 29 January 2009

Blogaajien kevättalvirieha 28.2.

Vastalauseita ei ole kuulunut päivämääräehdotukselle, ja Facebook-ryhmän puolella on tullut jo paljon ennakkoilmoittautuneita. Joten Blogaajien kevättalvirieha julistettakoon tapahtuvaksi lauantaina 28.2. Helsingin Alppilassa Weeruskassa (Porvoonkatu 19).

Tuohon talven kevääksi taittavaan iltaan toivotaan jälleen, että myös ensikertalaiset uskaltaisivat saapua, ja vaikka vain blogeja lukevatkin, koska aika on moneen otteeseen todistanut, että me ollaan kaikki aika kivoja, niin uudet kuin vanhatkin naamat.

Aion varata jollain tapaa porrastetusti Weeruskasta ainakin kolme pöytää, mutta ilmoitelkaa ihmeessä kuitenkin vielä tulostanne joko tänne kommenttilaatikkoon tai tuonne Naamakirjan ryhmään, niin selviää tuleeko mahdollisesti tarvis varata vielä lisää.

Tervetuloa!

7 comments:

Anonymous said...

I'm sou tulossa.

Kriisi said...

Hienoa!

Tällä hetkellä naamakirjassa on karvan verran vajaa 30 Yesiä ja ihanan paljon Maybejä, jotka toivottavasti saapuvat myös ainakin osittain. Varattuna on ne kolme isoa ikkunapöytää, jotka Weeruska-miittien konkareille lienevät jo perin tutut. Kaksi pöytää ovat meidän kello 18 alkaen, kolmas tulee käyttöön kello 20.

Tervetuloa edelleen kaikille kynnelle kykeneville!

Kesäminkki said...

tekisipä mieleni tohtia liittyä seuraan... kerään urheutta vielä puolitoista päivää, onhan weeruska ihan naapurissakin kaiken muun hyvän lisäksi.

Kriisi said...

Älä suotta ujostele, en ole vielä tainnut tavata ketään, joka ei istuisi joukkoon.

Ristimitta said...

Meitä tulisi kaksi raavasta miestä, itse kirjoittelen, kaveri tavailee. Löydämme kyllä pöydän, paikka tuttu jo 80- luvulta.

Ristimitta said...

Käytiin...eli kivat oli keimut eilen 28.02. maanantaina. Väkeä oli tupa täynnä. Kiitti vaan sinulle...

Ristimitta said...

Vuodethan tässä näköjään heittelivät, vika oli siis meidän; 2009/2011...