Tuesday, 27 January 2009

Blogaajien kevättalvikarkelo

Pikkujouluista on jo kovin pitkä aika, ja niin reaalielämässä kuin Blogistaniassakin on jo ehtinyt tapahtua yhtä sun toista keskustelun aihetta herättävää ja ennen kaikkea naureskeltavaa. Lisäksi tuttuja ja uusia blogaajia on aina mukava nähdä.

Siispä ehdottaisin rohkeasti 28. päivää helmikuuta perinteiselle yhdessäololle, jota Blogimiitiksikin kutsutaan. Paikaksi ehdotan tuttua ja hyväksi havaittua Weeruskaa Helsingin Alppilassa koska a) siellä on hyvä ruoka, b) sinne pääsee kätevästi melkein mistä suunnasta vain ja c) pöytäratkaisut pelaavat kunhan osaan varata ne fiksusti. Lisäeksxtrabonuksena siellä on bilispöytä erimielisyyksien rauhanomaista selvittelyä varten.

Oman blogini puolella Kriisipuurossa asiaa jo alustavasti tunnustelin, ja muutamia rohkaisevia puoltolauseita tuli jo. Joten siispä kysyn nyt täällä, olisiko tässä ideaa ja ihmisillä kokoontumishalukkuutta?

Alustava konsensus on ollut, että vaikka päivämäärä ei olisi se 28.2, niin päivän pitäisi olla mielellään kuitenkin lauantai, jotta raskaan työviikon väsymys ei painaisi päälle, kuten perjantaisin usein käy.

Edit: Miitin event-ryhmä Facebookiin lisätty alustavalla päivämäärällä.

6 comments:

Olli Sulopuisto said...

Vase Puuk Kutsu Pitää TEhrä Kans.

Kriisi said...

Näin pitää, oikeassa olet. Heti kun kerkiän.

Kriisi said...

Nyt on sekin.

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
pni said...

Kato nythän mä muistin, että unohdin kutsua sut Kriisi tähän blogiin, mutta samalla huomasin, että maailma pyörii ilman minuakin, mikä on aika vapauttava tunne :)

Kriisi said...

Hih, juu, auttavia käsiä löytyi :-)