Saturday, 6 September 2008

Blogimiitti ja kengät

Kiitokset eilisestä kaikille paikalle saapuneille, kivaa oli! Eräät tahot lupailivat pikkujoulun järjestämistä, joten vieritän vastuun siihen suuntaan.

Minun luokseni kulkeutui Weeruskaan jäänyt kenkälaatikko, joka sisältää (yllätys yllätys) kengät. Mikäli olet omistaja, niin ota yhteyttä minuun ja saat omaisuutesi takaisin.

3 comments:

Qimki said...

Kiitos samoin! Listasin läsnäolleita, ja jopa mun muistiin perustuvasta kävijämäärästä päätellen tapahtuma oli great success :)

Juha T said...

Kenkälaatikon lisäksi samassa yhteydessä Marin hoteisiin toimitettiin myös Weeruskan pitkän pöydän penkeiltä poimittu musta huivi, olisiko ollut virkattua laatua tai muuten käsityötaiteen voimannäyte. (Olen pahoillani epätäsmällisyydestä, en tunne asustealaa lainkaan.) Ravintolassa oli toki muutakin asiakaskuntaa, mutta siitä pöydästä poimittu omaisuus kuului melko varmasti blogisteille. Siitä tosin ei ollut mitään varmuutta, olivatko omistajat yhä paikalla ravintolassa, lähteneet jatkoille, vai lähteneet pois tykkänään.

Emännälle kiitos uurastuksesta kestien eteen itseään säästämättä.

Marinadi said...

Qimki, kiitos listauksesta! Kaikesta päätellen useimmilla oli hauskaa. Ja ilmeisesti jotkut jopa humaltuivat :)

Juha, huivi löysikin heti omistajansa, samoin kengätkin. Ilmeisesti kukaan ei kuitenkaan hukannut itseään, ja se on jo aika hyvin!