Tuesday, 29 January 2008

Blogimiitti Juttutuvassa 16.2

Eli tervetuloa Juttutupaan 16.2 klo 19 alkaen. He eivät ota pöytävarauksia kuin ruokailijoita varten, mutta vakuuttivat että ihmisten saapuessa klo 19-21 on vielä tilaa. Siis siinä salissa missä on se iso pitkä pöytä. Ensimmäiset menevät heti valtaamaan sen pöydän niin eiköhän asia sillä hoidu ;)

Facebookissa on asiasta luotu event. Siinä on tähän mennessä ilmoittautunut seitsemän varmaa ja 27 mahdollista tulijaa. Eiköhän saada siis ihan kiva porukka kokoon...

6 comments:

Juha Ylitalo said...

Milläköhän hakusanalla tuon pitäisi löytyä facebookissa ?

Tristan said...

Mitä sinä teet sillä tiedolla kun tässä on jo kerrottu tapahtuman aika ja paikka?

En voi vastata kaikkien osallistujien puolesta siitä haluavatko he että heidät yhdistetään tähän tapahtumaan omilla nimillään. En siksi halua oikein laittaa linkkiäkään. Oletan että tieto tapahtumasta tavoittaa tarpeeksi ihmisiä sekä tämän blogin että facebookin kautta. Miksi jonkun pitäisi välttämättä löytää molemmat?

Perttu said...

Esimerkiksi siksi, että kuulostaa hölmöltä pitää facebookissa (avointa?) ryhmää jos sitä ei ole tarkoitus sieltä löytää ;)

Marinadi said...

Tristan, kiitos järjestelyistä. Näillä näkymin tulen paikalle jossain vaiheessa.

Ymmärrän ihmisten oletettavasti haluavan löytää Facebookista tiedon siksi, että se on kivempi tapa tsekkailla, ketä on tulossa paikalle. Uteliaisuus, nääs.

Perttu, Facebookissa kutsua on levitetty suurelta osalta ihmisille, jotka ovat miiteissä käyneet ennenkin. Näin ollen ihmisten henkilöllisyydet eivät heille ole niin salaisia enää.

Minuahan ei haittaa nimeni ja naamani yhdistyminen miitteihin, kun toimin täällä muutenkin ei-anonyyminä, mutta ymmärrän, että joitakin se voi haitata.

Tristan said...

Ei sitä ole tarkoitus löytämällä löytää (sen enempää kuin tätä ryhmääkään). Tällä ryhmällä on tietyt osallistujat ja Facebookissa events-kutsu on lähetetty ystävien kautta ystäville ja näiden ystäville.

Minun blogini on vain puolijulkinen, olen samalla profiilikuvalla täällä ja FB:ssä eikä ajatus linkittämisestä tunnu suoraansanoen täysin turvalliselta. Kaiketi epäloogista mutta ihmiset olemme...

annareetta said...

tristan,
mielenkiintoista sinänsä, että mä en löytänyt miittiryhmää laisinkaan, mutta sut löysin samantien, vaikka en ole koskaan nimeäsi kuullutkaan ja pari kertaakin vain vilkaissut blogiasi (kiitos julkisista ohjeista itsellesi), joten ei nyt ehkä mennyt ihan putkeen toi anonyyminä pysyttely, tiäkkö.

ps. niin se ryhmä?