Wednesday, 3 October 2007

Muistutus perjantain miitistä

Blogimiitti on siis nyt perjantaina ravintola Luftista. Aloittelemme klo 18 ja oletettavasti jatkamme muutaman tunnin. Jossain vaiheessa iltaa paikka saattaa vaihtua, mutta jos näin tapahtuu, niin silloin kello lienee jo aika paljon.

Luftissa saa siis juoman lisäksi jonkinlaista syömistä eli salaatteja sekä täytettyjä leipiä.

Salaatit maksavat 7,90 e (sis. salaattia, rucolaa, tomaattia, punasipulia, kurpitsan siemeniä sekä asiakkaan valitsema täyte, esim. antipasto, kana, hedelmiä, limemarinoidut katkaravut...).

Leipiä on croissantista (2,50 e) ja reissumiehestä (3 e) tofukolmioon (5,20 e) ja vuohenjuustociabattaan (5,20).

Jos ruokailijoita ilmenee suuri joukko, niin toki on mahdollista, että ainekset loppuvat. Joten jos siis tiedät jo nyt, että haluat syödä, niin pistä kommentti: voin välittää tiedon Luftiin, jotta voivat varautua.

Facebookiin näyttäisi tällä hetkellä ilmoittautuneet reilut parikymmentä, yhtä paljon on ehkä tulevia, ja tänne miittiblogiin on kommentteja kertynyt sen verran, että olettaisin sen neljäkymmentä henkeä täyttyvän. Kenties jopa enemmänkin.

Mikäli olet mahdollinen ensikertalainen ja epäröit, niin älä suotta ujostele: jokainen meistä on joskus tullut miittiin ensimmäisen kerran ja siitä hengissä selvinnyt! Minua saa tulla vapaasti nykimään hihasta, ja toki niitä muitakin.

Ja vanhat tutut, teitäkin toivon näkeväni monta!

5 comments:

Kriisi said...

Mä luulen ainakin syöväni jonkun salaatin, vissiin ihan eläinperäisellä täytteellä!

Marinadi said...

Ok, en ole itse vielä ehtinyt Luftin salaatteja maistamaan, joten en pysty antamaan mitään suurempaa arviota niistä. Mutta huomennahan se sitten nähdään :)

oopa said...

Näillä näkymin en ehdi paikalle, vaan tuijotan rahaa vastaan illan pienestä reijästä sisään mustaanlaatikkoon ja tallennan erilaisista kohteista heijastuvien valonsäteiden kirkkaus- ja värieroja valoherkälle, pienistä piidiodisoluista koostuvalle kennolle, johon lasielementteistä koostuva putki on koonnut valonsäteet. Lopulta laatikko siirtää valosäteiden arvot binäärimuodossa puolijohdemuistiin, josta sitten lähetän binääritiedostot tietoverkkoja pitkin asiakkaan päätelaitteelle.

Marinadi said...

Oopa: Höh. No saat kyllä tulla muuttoavuksi sunnuntaina, jos reikiin tuijottelu tympii siinä vaiheessa ;)

Seppo Lehdon kansakunnallinen valokuva said...

12.10.2007 ensilumi saapui yön aikana kuin valkoinen enkeli sulaakseen päivän aikana pois. Vedotkaamme järkeen jotta maahanmuutossa kävisi samoin

Tamperelainen pilakuvataiteilija ja ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto toteaa: Väärien profeettojen aika on ohi. Suomeen ei pidä suvaita kasvatettavaksi ranskalais- ja englantilaistapaista muslimiongelmaa, millä vaarannetaan alkuperäväestön oikeuasema, oikeusturva ja ihmisoikeudet laajemminkin moraalisena rappiona ja tapain turmelluksena, kuten on käynyt mm. Ranskassa. Aiheesta on saatavissa mm. kirjallisuutta esim. "Kellarihuora"-kirja kertonee karusti siitä mitä tänne Suomeen ei kaivata

12.10.2007 ensilumi saapui yön aikana kuin valkoinen enkeli sulaakseen päivän aikana pois. Vedotkaamme järkeen ja kansalaisaktiiveihin, jotta maahanmuutossa maahanmuuttovirroille kävisi samoin ja laitetaan vihdoin ja viimein sulku Aasiasta ja Afrikasta peräisin oleville EU:hun ja Suomeen suuntautuville muuttovirroille

Osallistukaa reippaasti profeetta Muhammadia ja islamia kritisoivaan pilakuvakilpailuun netin kautta:

http://www.muhammed-caricatures.blogspot.com/


http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com - Terveeen järjen asialla Tampere tunnetuksi profeetta Muhammad pilakuvakilpailua tukien

Kansainvälisen profeetta Muhammedia ja islamia kritisoivan pilakuvakilpailun osanottaja ja järjestäjä Tampereella ja Suomessa, globaalitaloudessa voitaneen sanoa, että universaalisti (?)

Seppo Lehto - Armoton kansakunnallinen herättäjänne Tampereelta