Thursday 31 May 2007

Tampere lauantaina 2.6

Pääkaupunkiseutu ja Lahti ovat edustettuina Tampereella blogimiitissä lauantaina 2.6. Tapaaminen on Plevnassa klo 16 alkaen. Paikalle ovat allekirjoittaneen lisäksi lupautuneet ainakin Turisti, Cista, Ulla, Kaura, Vintti, Joonas sekä Anna Reetta. Tarkoitus olisi viipyä Plevnassa ainakin klo 21 saakka, joten myöhemminkin voi pelmahtaa paikalle. (Eihän se viipyminen nyt mikään itsetarkoitus ole, vaan kokemuksesta havaittu. Ei meitä saa irti penkeistämme, kun kerran on istuttu!)

Henkilökohtaisesti toivon, että jengiä tulee paikalle paljon. Mitä useampi kauha sopassa... vai miten se nyt meni. Tapaamisiin lauantaina!

Kesäkauden sisäänajotilaisuus Alppipuistossa 9.6.

Nyt kun kesä vihdoin ja viimein päätti saapua koleaan koto-Suomeemme, on aika osoittaa kiitollisuutemme viettämällä aikaa ulkona. Tai ainakin se kuulostaa hyvältä verukkeelta järjestää blogimiitti. Inspiraationa toimii mahdollisuus sulkea ympyrä jonka matka alkoi Alppipuistossa viime elokuussa kun menetin blogimiittipoikuuteni.

Varaa siis kalenteristasi kesäkuun 9. päivä kuluvaa vuotta ja suuntaa silloin askeleesi Alppipuistoon, Amfi-teatterin läheisyyteen.

Ajattelin että, jos sää on hyvä eli ulkoilukelpoinen, voisi aloittaa jo kolmelta päivällä. Näin ehtii nauttia enemmän kuin illan viimeisistä auringonsäteistä. Itse ajattelin myös pakata mukaan kertakäyttögrillin sekä siihen sopivaa apetta - aitoon piknik-henkeen.

Mikäli keli on kurja, myöhempi ajankohta - esim. klo 18:00, mielipiteitä? - lienee fiksumpi ja kohdekin silloin puiston sijaan jokin tarkoitukseen sopiva ravitsemusliike. Esimerkiksi lähes Alppipuiston kyljessä oleva Weeruska joka palveli onnistuneesti samaa tarkoitusta talvisempaan vuodenaikaan.

Eikä sitten muuta kuin: Nähdään siellä!

Monday 7 May 2007

Blogimiitti Jyväskylässä 25. päivä

Jyväskyläläiset suunnittelevat blogimiittiä perjantaille 25. päivä. Koska minutkin, helsinkiläinen, on kelpuutettu mukaan, niin sinne kannattaa suunnata kenties jopa kauempaakin.

Lukekaa lisää keskisuomalaisten omasta miittiblogista.

(PS: Jos joku on autoilemassa pääkaupunkiseudulta Jyväskylään kyseisenä päivänä, niin minulle saa tarjota myös kyytiä).

Tuesday 1 May 2007

Vähän kuin vapun jatke

Päivitys 4. toukokuuta klo 12.30: Yliviivasin henkilöt, jotka eivät päässeet paikalle. Lista ei ole muutoinkaan täydellinen, mutta on siinä sentään aika monta.

Iso kiitos kaikille teille, jotka olitte!

Esimerkiki Oopalta ja Tuijalta löytyy myös kuvamateriaalia, ja Sun Äitis on luvannut raportin illasta. Muutamat ovatkin jo omansa tehneet.

Mieluusti otan toki myös palautetta sähköpostiinikin, jos joku haluaa jotain kertoa, muttei sitä blogissaan tahdo julistaa.

Ja jos on tiedossa firmoja, jotka haluavat sponssata jatkossa miittejä, niin eiköhän sopimukseen päästä, heh.

- - -

Siis sopivasti vapun jatkoina torstaina 3. päivä kaikki loistavat blog(g)aajat kokoontuvat ravitsemusliike Nousuun alkaen klo 18.30. Kiitän jo tässä vaiheessa niitä noin 50 ilmoittautunutta, koska toisiammehan me haluamme nähdä.

Joten jos vielä joku mielii paikalle, niin tervetuloa vaan! Tilaan mahtuu kyllä kuokkimaan oikein hyvin, joten ei ole pakko edes ilmoittaa minulle tulostaan, ellei halua ilmaista juomaa. Saa tulla myös myöhemmin: tuskin me sieltä baarista kovin aikaisessa vaiheessa mihinkään liikahdamme. En ainakaan itse suunnitellut moista.

Paikalle ovat siis lisäksi monet mukavat tyypit, kuten Sun Äitis, Justin, Oopa (joka siis ottaa alkuillasta kuvia), Turisti (bloginsa lopettamisesta huolimatta hän elää!), Rappiotäti, Antti, Marjut, pni, PA, Joonas von Tumppu, Erkka, Tuija, Lostis, Nikke, Minh, Seppänen, Helen, Kari, Kriisi, Pörrö, Jon, Janne ja ketä kaikkia teitä olikaan.

Ja erityisen uteliaana tietysti odotan taas kaikkia minulle uusia naamoja, joita heitäkin on jo mukavasti ilmoittanut: Veteraaniurheilija, Satujatar, Monksu, Ulla jne.

(En oikein tiedä, voiko tässä nyt etukäteen jo linkitellä kaikkiin, jos ne ei vaikka tykkää, kun aikomukset paljastuvat, joten en sitten paljasta jokaista blogaajaa. Ja jääpä vähän yllätyksiäkin!)

Ja sitten on jotain tyyppejä, joilla ei ole edes blogia, mutta ne tulee silti, mikä on tietysti aika uskalias teko (kuten vaikka Igglon Björn, tai ainakaan minulle se ei ole paljastanut blogiaan).

Jotta nähdään siellä ja drinkkilippuja saa sitten minulta: tosin näillä näkymin uskallan antaa osan tästä tehtävästä myös Justinin hoidettavaksi.

Ja viestiä tapahtumasta saa siis edelleen levittää!